Ik wens meer informatie

Gloednieuw parkdomein Hof Ter Prinne in Gits officieel geopend

15/06/2021 - Lees hier het persbericht

Het nieuwbouwproject “Hof Ter Prinne”, in het centrum van Gits, werd op 15 juni 2021 officieel geopend door Burgemeester Rita Demaré en Eerste Schepen Frederik Sap. “Dit innovatief concept en parkdomein in het centrum van Gits versterkt onze visie op de huidige dorpskernvernieuwing”, vertelt Burgemeester Demaré.

Tijdens COVID-tijden moest iedereen meer thuis blijven, maar hebben we gemerkt dat buiten samenkomen en zorg dragen voor elkaar meer dan ooit belangrijk is geworden. Door de speciale inplanting en combinatie van appartementen en woningen brengen we jong en oud samen in een groene parkomgeving, wat zorgt voor een uniek gemeenschapsgevoel. “Door meerdere generaties samen te brengen, terwijl elk zijn eigen wereld behoudt, is Hof Ter Prinne een visionair project”, verduidelijkt Wim Verhaeghe, zaakvoerder van Hyboma. “De hedendaagse architectuur combineren we met de groene omgeving en zo creëren we een plaats waar het heerlijk wonen is.”

“We merken in Gits een instroom van jonge gezinnen, die liever rustiger wonen in plaats van in de stad”, gaat eerste Schepen Frederik Sap verder. “In dat opzicht is het nieuwbouwproject Hof Ter Prinne een mooie aanwinst voor onze gemeente.” Elk appartement heeft een ruim terras om buiten te genieten en alle woningen zijn ruim ingedeeld en hebben een tuin met terras. Het parkdomein en groene omgeving vormen daarbij automatisch het verlengde van de eigen woning. Net die ruimte werd voor velen een must tijdens corona. “Niemand wil nog het gevoel hebben om binnen opgesloten te zitten”, aldus Wim Verhaeghe. “Het is tegelijk een plaats waar mensen elkaar ontmoeten, al is het maar om te vragen hoe het met elkaar gaat.”

De verkoop loopt er prima, maar wie Hof Ter Prinne met zijn 7 woningen en 13 appartementen zelf wil ontdekken, kan een afspraak maken via www.hofterprinne.be of komt op zondag 27 juni 2021, van 11-16u, langs tijdens de kijkdag. Inschrijven is niet nodig. Het modelappartement en de nog beschikbare woningen worden voor iedereen opengezet. Adres: Leenbosstraat 2, Gits.

 

In de pers:

Het Nieuwsblad
Het Laatste Nieuws
De Krant van West-Vlaanderen
Mandelnieuws

  • Perfecte locatie
  • Overal dichtbij
  • Harmonieuze parkomgeving
  • Buurtgevoel
  • Rustige ligging
  • Fietsenberging
  • Parking en staanplaatsen
  • Kwalitatieve materialen
  • Veel lichtinval
  • Open en ruim gevoel

Wil je meer informatie?

Contacteer ons volledig vrijblijvend via onderstaand contactformulier